هدایت آموزش‌های دانشگاهی و مهارت افزایی، طراحی و پیاده‌سازی سکوی خاستگاه آموزشی صنایع “خاص” به دانشگاه جامع علمی و کاربردی محول شد


نماینده وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری در نظام ایده‌ها و نیازها «نان» گفت: طراحی و پیاده‌سازی زیرسامانه‌های نظام ایده‌ها و نیازها به معاونت‌های فناوری و نوآوری، پژوهشی، مرکز نظارت، ارزیابی وتضمین کیفیت و دانشگاه جامع علمی کاربردی محول شد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر امید رضایی فر با اشاره به رویکرد توسعه و تکمیل سامانه نظام ایده‌ها و نیازها و استفاده از ظرفیت کلیه معاونت‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: طراحی و پیاده‌سازی زیرسامانه‌های نظام ایده‌ها و نیازها به معاونت‌های فناوری و نوآوری، پژوهشی، مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت و دانشگاه جامع علمی کاربردی محول شد.
وی افزود: سامانه نظام ایده‌ها و نیازها “نان” یکی از برنامه‌های اولویت‌دار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به عنوان یکی از ابزارهای قدرتمند جهت ایجاد نظام ملی نوآوری در قالب پنجره واحد نوآوری است. 
رضایی فر با بیان اینکه اهداف اصلی اجرای این طرح، کاربردی کردن تحقیقات مراکز علمی، برانگیختن احساس مشارکت آحاد کشور برای ساختن ایرانی آباد و توسعه یافته است، تصریح کرد: بدین ترتیب پیاده‌سازی این سامانه یکی از مهم‌ترین عوامل تحقق شعار تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین خواهد بود. 
وی خاطرنشان کرد: در راستای توسعه و تکمیل سامانه نظام ایده‌ها و نیازها، با توجه به اهمیت موضوع و تاکید مقام عالی وزارت، مقرر شد ارائه وب‌سرویس متقابل، طراحی و پیاده‌سازی سکوی نظام ارتقاء بهره‌وری، “ناب” با هدف امکان سنجش و بهبود بهره‌وری ظرفیت علمی و فناوری کشور به مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف محول شود.
رضایی‌فر اضافه کرد: همچنین طراحی و پیاده‌سازی سکوی جستجوی آزمایشگاه‌های مرجع “جام” با هدف استفاده از ظرفیت آزمایشگاه‌های مرجع کشور برای واحدهای تحقیق، توسعه، شرکت های فناوری و دانش بنیان به معاونت پژوهشی وزارت عتف و طراحی و پیاده سازی سکوی جریان اقتصادی نوین “جان” به منظور اتصال توانمندی‌های فناورانه کشور به بازار و اقتصاد در جهت شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد دانش‌بنیان به معاونت فناوری و نوآوری این وزارت واگذار شد.
رضایی فر افزود: در ضمن با هدف هدایت آموزش‌های دانشگاهی و مهارت افزایی، طراحی و پیاده‌سازی سکوی خاستگاه آموزشی صنایع “خاص” به دانشگاه جامع علمی و کاربردی محول شد. 
نماینده وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری در سامانه نظام ایده‌ها و نیازها تصریح کرد: این سکو در نظر دارد با احصاء نیازها و سرفصل‌های آموزشی مورد نیاز صنایع و مشاغل، نسبت به پیش‌بینی سطح نیاز تخصص‌های مختلف در بازه‌های زمانی معین اقدام کند.
وی تاکید کرد: در راستای توسعه و تکمیل سامانه نظام ایده‌ها و نیازها، کلیه معاونت‌های وزارت عتف بایستی نسبت به تهیه برنامه پیشنهادی سکو و تدوین برنامه زمان‌بندی،‎‌‌ در هماهنگی با معاونت فناوری و نوآوری، اقدام کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *